Over Ons

Home / Over Ons

Wie zijn wij?

Het restaurant

Restaurant Man Fong is ontstaan in de jaren 70, een periode van bloei en waar de eerste Belgen kennis maakten met de Oosterse keuken. Het restaurantontwerp toonde ook het typische rood getinte interieur, een kleur die geluk weerspiegelt voor de de ouders van de huidige eigenaar. Het restaurant is nu met zijn tijd mee, en samen met het fris, moderne interieur bieden wij u een aangename omgeving om te genieten van Oosterse specialiteiten waar wij zo trots op zijn. Daarom verwelkomen wij u van harte in ons restaurant.

Het team

Chef Chen, de eigenaar en kok van restaurant Man Fong genoot zijn opleiding in de Oosterse keuken in China. Daar leerde hij van de Chinese meester Chef koks de stiel, waarvan u het resultaat op uw bord kan proeven. Samen met een opgeleid keukenteam managed hij de keuken zodat hij u keer op keer kan verrassen. Het zaalpersoneel staat onder leiding van Mevr. Caca, de vrouw van Mr. Chen. Zij zorgt voor een vlotte bediening en een verzorgd etentje bij restaurant Man Fong.

Wat onze klanten vertellen:

  • Ik ben al vaak naar China gereisd en voel me dus metteen thuis als ik de menukaart bekijk. De kok slaagt er telkens in mijn gezin een heerlijke maaltijd voor te schotelen. Het eten is erg authentiek.

    Mevr. Maggie T.
  • Na een zware werkweek kom ik hier graag met mijn vrouw en onze twee dochters dineren. Mijn dochters zijn verzot van de Tik Pang schotels. Als ik al eens passeer tijdens de week, kom ik hier vaak afhalen.

    Familie Van den Eynde
  • Mijn vrouw en ik zijn allebei al meer dan 15 jaar vegetarisch. Hoewel er op de menukaart weinig vegetarische schotels staan, houd de kok rekening met ons, en bereidt hij vegetarische schotels met tofu en soya in verschillende varianten. Een aanrader voor mede vegetariërs!

    Mr en Mevr. Lam -